Ny oppsetning i Heimtun!

Da er det tid for å sette opp juleforestilling i Heimtun!
I år er det Narnia som står på plakaten, og denne forestillingen gjøres i samarbeid med Rissa kulturskole.

Historien er satt til andre verdenskrig. Søsknene Lucy, Edmund, Susan og Peter bor hos en eldre professor. I det store huset finner søsknene et klesskap som fører dem inn til det forunderlige landet Narnia. En ond heks har lagt en forbannelse over landet, og gjør tilværelsen vanskelig for landets innbyggere. Peter, Susan, Edmund og Lucy slår seg sammen med løven Aslan og alle gode krefter i kampen mot den onde heksa. 

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer over 12 år til å være med i denne magiske forestillingen. Det vil bli holdt audition til rollene den 17.september. Du kan ha med en egen tekst, eller få en utdelt ved oppmøte. Auditon er helt ufarlig, og vil gjøres foran regissør og regiassistent.

Øvelsene er hver tirsdag, samt tilsammen fire helger. En helg i september og oktober, og to helger i november.
Forestillingene vil være i uke 49.

Vil du være med på scenen?
Meld deg på audition til rissaungdomslag@gmail.com innen 6.september!
Spre gjerne ordet videre!

Er du heller mer interessert i lyd/lys, kostymer eller scenografi?
Vi trenger folk til dette også, så send gjerne en mail og si ifra hvis du vil være med i en av disse gruppene!

rissaungdomslag