Informasjon om gjennomføring og smittevern på forestillinger under «Vinsjan på kaia»

Informasjon om gjennomføring og smittevern på forestillinger under «Vinsjan på kaia»

Vi gleder oss umåtelig til og endelig spille denne forestillingen for dere. Både før, under og etter forestillingen ønsker vi at dere skal ha en så god opplevelse som mulig. Derfor har Rissa ungdomslag stort fokus på smittevern i denne perioden. Dette medfører at vi alle må ta del for å sikre en så sikker og god forestilling som mulig.

Generelle råd:

 • Har du symptomer på covid-19 eller har andre sykdomstegn, er det viktig at du holder deg hjemme.
 • Husk at 1 meters regelen gjelder både utenfor og inne på samfunnshuset.
 • Alle må benytte tilgjengelige spritdispensere før de går inn på samfunnshuset. Det vil være personer utenfor som hjelper dere med dette.
 • Inn- og utgang vil være avdelt. Når du kommer er det viktig at du merker deg dette. Det vil bli godt merket.
 • På grunn av smittevern vil toalettene kun være åpne i pausen. Blir behovet for stort, kontakt en av vertene som vil være tilstede i salen.
 • Alle må ha registrert kontaktinformasjon før forestillingen starter. Dette gjelder kun de med fysisk billett. Har du e-billett er alt i orden. Egen informasjon vil bli gitt om dette.

Inngang og salplassering:

På grunn av at vi nå kun får spille med halv sal vil du oppleve at den seteplasseringen du kjøpte har blitt endret. Dere får sitte på tilnærmet samme SETERAD som det står på billetten, men det vil bli en endring i sete. Dette for å unngå at publikummere må gå forbi hverandre. Dere vil få anvist plass av verter i salen. Det er god sikt til scenen fra alle plasser i salen. Vi håper du har forståelse for dette. Publikum er nå plassert med en ledig stol mellom seg. Er du på forestillingen sammen med familie kan dere sitte sammen. Hvis ikke, er det viktig at dere blir sittende på den plassen dere har fått anvist.

For noen vil også tidspunktet for forestillingen være endret. Vi har valgt å spille to forestillinger på de dagene med mest salg. Dette for at du som publikummer skal få opplevelsen på den dagen du hadde fått beskjed om at forestillingen din skal være. Vi håper at endringen på tidspunkt ikke vil være problematisk. Alle de det gjelder vil bli kontaktet.

 • For å begrense mengden publikummere i foajeen, vil publikum bli sluppet inn puljevis.
  • Seterad 10 – 15:             30 min før forestillingen starter
  • Seterad   1 – 5   :            20 min før forestilling
  • Seterad   6 – 9   :            10 min før forestilling
 • Det er viktig at alle gjør seg kjent med sin seterad og møter i god tid. Alle bes vente ute på parkeringsplassen til det er din tur til å gå inn. Har du spørsmål, så kan du ta kontakt med en vert som vil være tilstede utenfor lokalet.

Pause og kiosk:

Midt i forestillingen vil det bli en 30 minutters pause. På grunn av situasjonen vil det ikke bli kiosksalg. Vi oppfordrer deg heller til å ta med en godbit på lomma og en termos med kaffe hvis du ønsker det. Merk at toalettene kun er åpne i pausen.

Etter forestillingen:

Når forestillingen er over, ber vi om at du blir sittende. Verter vil slippe ut publikum på signal. På den måten får vi en rask og sikker måte å forlate salen på. Husk at 1 meters regelen også gjelder her.

På grunn av smittevern vil det ikke bli anledning til å komme opp på scenen. Det vil heller ikke bli anledning til å snakke med skuespillerne etter endt forestilling.

Vi gjør alle disse tiltakene for at hver og en skal få en så fin forestilling som mulig. Vi håper dere gleder dere til å se både Ronja, Jannis og alle de andre på scenen. Vel møtt skal dere være. Til en morsom, underholdende og sikker forestilling.

Vi følger de gjeldende smittevernsanbefalingene. Blir det endringer her vil vi komme ut med ny beskjed.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på rissaungdomslag@gmail.com

Les også:

Informasjon til dere som kjøpte billett til en av forestillingene til Vinsjan på kaia i mars.

Billett til premieren? Her er viktig info til deg.

Hilsen Rissa Ungdomslag


Trykk her for billetter til Vinsjan på kaia

rissaungdomslag