Folk ved sjøen

Folk ved sjøen

Rissa Ungdomslag og Den Siste Viking ønsker velkommen til forestillingen Folk Ved Sjøen!

Forestillingene er et utendørs teater som spilles ved Museet Kystens Arv.

Per Mollan er vår eminente regissør og Eli Sørensen er manusforfatter.

Folk ved sjøen tar dere med tilbake 100 år og vi følger den fattige husmannsplass familien Flata. I sentrum står den omsorgsfulle Gamle Lisbet og hennes mann Paal Flata, fattige fiskerbønder som håndterer et krevende liv etter beste evne. Folk ved sjøen ligger svært nær den Siste Viking. Men mange mener menneskeskildringene i folk ved sjøen er dypere og varmere. Her fremstår menneske som moralske – tross sin fattigdom. I folk ved sjøen ser vi det store i det små – som ikke er helt uten gleder. Folk er opptatt av det nære: en kopp kaffe, litt salmesang. Pål Flata og gamle Elias har det stundimellom litt muntert sammen og låner hverandre tobakkstilk. Bojer så og opplevde dette livet og bevarte det i sitt sinn.

Rissa Ungdomslag er i en unik posisjon når det gjelder å ha fantastiske skuespillere i vår egen stokk. Vi kommer til å fylle ut mer informasjon om de forskjellige rollene og skuespillerne her etter hvert, så følg med.

Forestillingene

Lørdag 20.august kl.17:00

Søndag 21.august kl.13:00

Søndag 21.august kl.17:00

Mandag 22.august skoleforestillinger (ikke åpent for billettsalg)

Tirsdag 23.august kl.19:00

Bestill billetter på www.kulco.no

Billettpriser

Voksen: 375,-

Barn: 225,- (barn under 15år)

Slik kommer du deg til Museet Kystes Arv; transport – Kystens Arv

Parkering blir på enga like ved teateret, med parkeringsvakter som henviser til plassene.

For å kunne gjennomføre forestillingen har vi fått god hjelp fra våre samarbeidspartnere.

ST bank

Sparebank1 Midt-Norge

Rissa Kraftlag

IF Kommune

Tr Fylkeskommune

Museet Kystens Arv

rissaungdomslag