Per, vår regissør, fortell oss litt om deg selv!

Per, vår regissør, fortell oss litt om deg selv!

Jeg har mastergrad i drama og teater fra NTNU. Er en lokal regissør som har satt opp en del forestillinger men ser på meg selv som en fersking ennå, så det at jeg har fått denne muligheten er jeg veldig glad for. Tidligere så har jeg vært regi assistent på Den Siste Viking to ganger, og jeg har hatt regi på ulike student forestillinger som Some like it Hot og kuler i solnedgang.

For to år siden laget jeg sammen med Christine Therese Aspenberg forestillingen svømmeknappen som har blitt spilt i flere runder og tar for seg hvordan livet plutselig kan snu.

Jeg har vært aktiv i RUL i veldig mange år og de siste årene har jeg hatt regi på Alice og musikalen Grease i samarbeid med Indre fosen kulturskole. Det å få sette opp folk ved sjøen når vi feirer Johan Bojer 150 år synes jeg er stor stas og en stor ære! Gleder meg til å møte skuespillerne og publikum i August.

Velkommen!

Hilsen Per

rissaungdomslag