Stefan Hansen – Gjert

Stefan Hansen – Gjert

Stefan Hansen har vært litt nomadisk og flytta mye rundt, men har nå prøvd å gjøre Staværing av seg etter 16 år på Stadsbygda. Han har kone og to barn på 7 og 11 år, samt jobber som lærer på Stadsbygd skole.

Av tidligere teatererfaringer var han med på «Vinsjan på kaia» som han selv sier var en fantastisk opplevelse å være med på. Det ble et godt samhold og det var en god gjeng med mennesker som var med. Det tente en gnist. Han har også hatt en liten rolle i storfilmen «Sulis» som kommer på kino neste år. I sin rollefigur Gjert kan han godt  kjenne seg igjen i hans væremåte og livssyn; se lyst på livet og la drømmene dine føre deg. Nå gikk det ikke så bra for Gjert, men det har fungert bra for Stefan. Stefan synes Gjert beskriver hans syn på bygda og da spesielt Stadsbygda når han kommer hjem til bryllupet: «nei, jeg kan ikke gå inn ennå, jeg hadde glemt hvor stor og vid himmelen er her ute, og den gode lukta av sjøen. Og se på vollen her, som et teppe av blomstene». Å komme hjem til Stadsbygda er alltid godt avslutter Stefan.

rissaungdomslag