Dedikerer forestillingen «Juleskurken» 3. desember til Karoline Tung.

Dedikerer forestillingen «Juleskurken» 3. desember til Karoline Tung.

Den 25. oktober fikk vi den triste beskjeden om at Karoline Tung hadde tapt kampen mot kreften som hadde vært en del av hennes liv de siste 11 årene. Karoline var et aktivt medlem som bidro med sitt gode humør og talent både på og utenfor scenen i mange år. Sist var hun å se som en av de litt uregjerlige ansatte i baren «Vinsjan på kaia»

Karoline Tung, andre fra venstre, som servitør på Vinsjan på kaia i septeber 2020.

Karoline har satt spor etter seg i Rissa Ungdomslag. Hun var en jente som det var lett å bli glad i. Hennes gode humør og kjappe replikk har bidratt til mange gode minner og hun var en bidragsyter til at mange sitter igjen med gode opplevelser etter å ha være en del av en oppsetning. Det er alltid slik at for å skape god stemning og kvalitet i et stykke, må alle bidra. Her tok Karoline alltid ansvar. Ikke bevisst, men gjennom å være den hun er. Det er imponerende når vi vet hvilke tunge stunder hun gikk igjennom de siste 11 årene.

Det var tungt å miste Karoline. Den gleden hun viste både på og av scenen vil bli både husket og savnet. Ved å dedikere denne forestillingen til henne ønsker vi å vise at hele Rissa Ungdomslag satte pris på henne. I tillegg ønsker vi å gi alle inntektene fra kiosksalget fra den forestillingen til Barnekreftforeningen i Trøndelag. Det vil også bli mulig å støtte barnekreftforeningen ved å kjøpe noen av deres produkter. De gjør en viktig jobb både for de unge som har kreft, men også for familiene som blir rammet. Vi vet at foreningen betydde mye for Karoline og familien. Derfor ønsker vi også å bidra for at de kan fortsette sin gode jobb, sier Ingunn Rokseth, leder i Rissa Ungdomslag.

Ingunn Rokseth, leder Rissa Ungdomslag

Karoline var opptatt av latter, glede og livet. Derfor skal fortsatt barna og de voksne på scenen ha hovedrollen også denne forestillingen. Det tror vi Karoline også hadde ønsket, men vi tror også at vi som ungdomslag noen ganger trenger å sette fokus på noen viktige saker. Vår heder til henne er å dedikere forstillingen til henne og gi en gave til barnekreftforeningen. Ellers håper vi at alle kommer og koser seg med forestillingen og kanskje kjøper et ekstra kakestykke den kvelden. Eller gir en gave som går direkte til Barnekreftforeningen, avslutter Ingunn Rokseth.

rissaungdomslag