Årsmelding 2017

Rissa Ungdomslag hadde i 2017 totalt 82 medlemmer. 50 medlemmer under  26 år (43 under 18 år) og 32 medlemmer over 26 år. Dette er en økning på sju  medlemmer siden 2016.

Styret
Styret har i 2017 bestått av

Leder:              Silje Renate Svarholt
Nestleder:        Kurt Rønning
Kasserer:         Aud Rokseth
Sekretær:         Lena Renate Hasselvold
Styremedlem:   Even Vandbakk

1.varamedlem: Stein Aage Nesdal
2.varamedlem: Øyvind Nesdal
3.varamedlem: Tone Sumstad Nyeng

Valgkomité:
Stian Berget
Ingunn Rokseth
Odd Arne Sakseid

Revisorer:
Petter Harald Kimo
Bjørg Grønflaten

Vararevisor:
Helen Monsen

I oktober trakk Kurt Rønning seg fra sitt verv. Siden da har Even Vandbakk fungert som nestleder, Stein Aage Nesdal som styremedlem og Øyvind Nesdal som 1.vara.

Styret har hatt 7 styremøter og behandlet 20 saker. I tillegg har styret korrespondert en god del via Facebook.

Medlemskontingenten er:

  • Barn (7-13 år) 150,-
  • Ungdom (14-19 år) 200,-
  • Voksen (20 ->) 300,-

    Aktiviteter
    Januar – juni

17.februar hadde ungdomsgruppa premiere på «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen» i Heimtun, regi av Hallvard Lydvo. Åshild Elvebakken og Mona Rønning var produsenter.
I alt hadde vi 6 forestillinger, og det var 20 aktører på scenen.
Til sammen 784 tilskuere så forestillingen.

I februar ble det også gjennomført kostymekurs i Heimtun.

17.mai gikk vi i tog under ungdomslagets fane. Det var en god del vind i fanen under toget, men med god hjelp fra høyre og venstre, greide leder å holde seg på beina!


August – desember

I august hadde vi stand på martnan. Det ble solgt andelsbrev på gulv, lodd til Sviskeaften og skuespillerne fra Den Siste Viking var også innom standen en tur i løpet av dagen.

I oktober hadde vi en ny runde med Sviskeaften. Det var noe dårligere oppmøte enn tidligere år, men det må vi nesten skylde på oss selv og dårlig reklamering i forkant.

Til årets juleforestilling hadde vi rekordpåmelding med 45 barn i alderen 3-7.klasse som møtte opp til første øvelse. Dette tallet ble noe redusert i prøveperioden, og ved premieren 02.desember var det til sammen 43 aktører, 4 voksne og 39 barn som sto på scenen.
Ingrid Kummeneje var regissør, Elisabeth Fætten Schei var produsent og vi kjørte til sammen fire forestillinger. 985 tilskuere så forestillingen.
Plutti Putti Pott var et samarbeidsprosjekt med Indre Fosen Kulturskole.

 

Vi ser at interessen for å være med på teater er økende, og vi har de siste to årene derfor vært nødt til å gjøre en deling av gruppen under 18 år. Vi håper selvfølgelig at interessen opprettholdes, og velger derfor å kjøre samme deling videre – med ett barneprosjekt, et ungdomsprosjekt og et voksenprosjekt i løpet av driftsåret.

Huset
På tampen av 2016 hadde vi oversvømmelse i kjelleren. Derfor har det i 2017 blitt støpt nytt gulv i kjelleren, samt lagt gulvbelegg i salen.
Vi har nettopp begynt arbeidet med å få nytt gulv inne på kjøkkenet.

Det er gjort oppgraderinger på det elektriske oppe på loftet, og vi har også fått avtrekksvifte i salen – som fungerer kjempegodt under forestillinger!

Prosessen i forhold til påbygg er startet, og vi har fått plantegninger. Prisestimat ligger foreløpig på 1,1 millioner + moms.

Ellers har vi hatt en god del utleie i 2017, godt fordelt utover hele året. Leira Gammeldansklubb er fremdeles fast leietaker.

Elena Boglis gikk i høst inn som ny renholder i Heimtun

Avslutningsvis vil vi gjerne rette en stor takk til alle som har hjulpet til med forskjellige gjøremål i produksjonene og med huset, for trivelig lag i Heimtun i løpet av året som gikk!


Årshjul / aktiviteter 2018 – 2019

Mars:
Back to the 90’s

Mai:
17.mai-tog under lagets fane

August:
Oppstart ungdomsprosjekt i samarbeid med kulturskolen
Martna’n

Oktober:
Sviskeaften

September – desember:
Barneprosjekt

Desember – mars
Voksenprosjekt