Billett til premieren? Her er viktig info til deg.

Billett til premieren? Her er viktig info til deg.

Vi ønsker at alle som har kjøpt billett til premieredatoen skal få oppleve livet på «Vinsjan» på akkurat den dagen. Derfor har vi bestemt oss for å spille stykket to ganger den 19. september.

På grunn av den pågående covid-19 situasjonen må vi spille forestillingen for halv sal. Det gjør at vi må gjøre noen endringer for tidspunktene for premiereforestillingen.

For alle som har FYSISK billett, det vil si en papirbillett i hånden, vil tidspunktet for forestillingen være 14.00. Det er litt tidligere på dagen, men vi håper det ikke vil være en for stor ulempe.

For dere som har kjøpt billetten gjennom Kulco.no og har en e-billett som dere har mottatt på e-post, vil forestillingen være klokken 18.00.

Hvis situasjonen har endret seg, og den nye datoen ikke passer, er det mulig å få byttet til en annen forestilling. Informasjon om hvordan det gjøres finner du her.

Det vil være stort fokus på smittevern under forestillingene. Vi håper at alle setter seg godt inn i disse for å sikre en flott opplevelse for alle sammen.

Les også disse:

Informasjon om gjennomføring og smittevern på forestillinger under «Vinsjan på kaia»

Informasjon til dere som kjøpte billett til en av forestillingene til «Vinsjan på kaia» i mars.

rissaungdomslag