Hils på manusforfatteren: Eli Sørensen

Hils på manusforfatteren:  Eli Sørensen

Hils på manusforfatter – Eli Sørensen!

Eli er også utdannet skuespiller og teater-regissør. Hun har jobbet ved bl.a. Trøndelag Teater og i Stockholm før hun flytta til Selbu og har der vært dramalærer i skolen. Hun har etablert Kalvåa friluftsteater og har regissert flere oppsetninger der siden 1983.

Hennes fremste innsats er som regissør/ instruktør og inspirator for ei lang rekke teateroppsetninger i hele Trøndelag, både rene amatøroppsetninger og blandede oppsetninger med både amatører og profesjonelle. Den mest kjente er kanskje Karolinernes hærtog i Tydal.

I 1995 mottok hun Sør-Trøndelags fylkes kulturpris og hun var den første som mottok Peter Bergs innsatspris, som hedrer personer som har gjort en fremragende innsats for revy- og teatergrupper i Norge.

I tillegg har Eli mottatt flere andre priser for sitt arbeid opp igjennom.

Foto: Bente Haarstad

rissaungdomslag