Jenny Konstanse Schei

Jenny Konstanse Schei

Jenny Konstanse Schei er født og oppvokst på Stadsbygda.

Teater har alltid vært en interesse og fra barndommen av har hun regissert småsøsken og venner.

Hun var med i Den siste viking første gang i 2009 og har vært med på alle oppsetninger siden den gang. Jenny var også med forrige gang det var Folk ved sjøen, i 2011.

I Rissa ungdomslag har hun vært med i en rekke forskjellige oppsetninger siden  8års alderen. Her har hun blitt kjent med nye mennesker som igjen har blitt venner. Hun liker det at man kan  være sammen om et felles mål, forestillingen, og mener at det skaper tilhørighetsfølelse og mestring. Det er noe Jenny Konstanse verdsetter sterkt med teater. Samtidig er muligheten for å formidle en historie og et budskap noe som trekker henne til scenen. Det ligger mye budskap i et godt manus, på same måte som i et dikt, en film eller en god bok. Å spille teater i naturlige omgivelser tror jeg gjør noe med opplevelsen både for oss på scenen, men ikke minst for de i publikum. Det gjør forestillingen ekstra rå, sterk og fin! Jenny gleder seg til å endelig kunne stå på en scene igjen og håper folk tar turen.

rissaungdomslag