Alexander Ringseth

Alexander Ringseth

Alexander Ringseth fra Skaugdalen starta i ungdomslaget da han var 7 år. Da kapra han hovedrollen i Gummitarzan. Det gikk slag i slag med nye oppsetninger frem til familielivet måtte få hovedfokus en periode.

Med tre barn skulle man tro Alexander hadde nok å henge fingrene i, men når han ikke står på teaterscenen er han engasjert i idrett som både trener og dommer, innehar styreverv og konferansierjobber i tillegg til den daglig jobben.

Alexanders drømmeyrke er skuespiller og han har hele 4 år teaterutdannelse, men som han selv sier: «sikkerheten og boplassen gjorde til at jeg feiga ut, men jeg koser meg masse på amatørnivå. Det blir steikbra å komme i gang med teater og spel igjen. Folk ved sjøen er et koselig og lunt spel med ett godt budskap den dag i dag».

Alexander gleder seg til et fullsatt amfi og fint augustvær på museet.

rissaungdomslag