«Kalas på trappene» i Heimtun 1. og 2. mars

«Kalas på trappene» i Heimtun 1. og 2. mars

"Kalas på trappene" i Heimtun

Velkommen til en helt ny opplevelse i Heimtun med lokal mat laget av noen av våre beste kokker, gamle karakterer i en helt ny rolle og et husband i storform. Dette skjer over to kvelder og med begrenset antall plasser. Her går kvalitet foran kvantitet. Derfor er det bare 72 plasser tilgjengelig hver kveld. Totalt 144 plasser. Det gjør dette til en eksklusiv opplevelse.

Heimtun har behov for universell utforming! Vi arrangerer derfor en helaften der vi gir deg en fin opplevelse samtidig som du er med på å gi ungdomslaget muligheten til å realisere dette. Alle involverte stiller opp gratis for å gjøre denne kvelden mulig.

Dato:    1. og 2. mars

Pris:      Smaksmeny med drikkepakke                                                 1500,-

             Smaksmeny alkoholfri drikkepakke                                         1300,-

Sted:     Heimtun

Klokken 19.00

I tillegg bar med alle rettigheter.

Maten:

Indre Fosen er en fantastisk matdestinasjon. Vi har tradisjoner, produsenter og kokker i toppsjiktet. Her har vi kombinert dette og vil gi dere en fantastisk smak av nærmiljøet vårt.

Bjørn Erik Vangen, Stig Bjørnar Mandal og Calle Hønsvik har fått hjelp av Inge Johnsen til å sette sammen en meny som vil gi dere det ypperste vi har i et historisk perspektiv. Inge er en av Norges fremste kokker med mange priser og utmerkelser. En meny fra disse 4 blir garantert noe spesielt.

En smaksmeny betyr at dere i stedet for en tradisjonell middag vil få mange små retter som til sammen vil gi dere et innblikk i det vi har i kommunen og nærmiljøet vårt. Her vil det ikke bli spart på noe. Vi tuller med mye i Heimtun, men vi lover dere at denne menyen tuller vi ikke med. Den vil gi dere en opplevelse dere ikke har fått innenfor kommunens grenser før.

Vertskapet:

Dere vil bli servert av noen av de gamle rollefigurene som har vært på scene i Heimtun i løpet av de siste 31 år.  Mange år har jo gått siden sist vi så dem, så ting har muligens endret seg noe hos alle og enhver.  Hvem de er blir en overraskelse, men noen hint er jo lagt ut i det siste.

Musikken

Hva er en flott restaurant uten taffelmusikk? Denne gjengen er det høyt nivå på. De vil gi dere et flott bakteppe for en fantastisk kveld. Her kan det også komme noen overraskelser gjennom kvelden. Mange av dem har vært mye i Heimtun, men det er også med nye musikere. 

Påmelding

Påmelding på e post rissaungdomslag@gmail.com eller telefon 91888809. Vi trenger navn på alle påmeldte, ikke bare den som melder på. Betaling ved påmelding. 

Billettene selges fortløpende til alle plasser er solgt. Vi har KUN 144 plasser over to kvelder, så det er ikke sikkert det er så smart å vent

rissaungdomslag